Praktiske informationer

At finde rundt i Skejby Centret og planlægge dit besøg er nu blevet endnu lettere. Denne side er dedikeret til at give dig alle de praktiske oplysninger, du måtte have brug for, fra parkeringsfaciliteter til vores hjertestarters placering. Uanset om du ankommer med bus, bil eller cykel, stræber vi efter at gøre dit ophold så bekvemt som muligt. Gennemse de nedenstående oplysninger og få et hurtigt overblik over, hvad du kan forvente under dit besøg i centret

Parkeringsforhold

Parkering

Der er gratis parkering på centret 300 parkeringspladser.

Handicapvenligt

Skejby Centret er et handicapvenligt centrer. Der er store afmærkede handikapvenlige båse på parkeringspladsen samt adgang til elevator i midten af centret ved trappen.

Røgfrit center

Det er ikke tilladt at ryge inde i Skejby Centret.

Busforbindelser

Det er muligt at ankomme til Skejby Centret via busforbindelserne 6a, 1a og 15, mens ruterne 117 & 118 stopper lige i nærheden.
Rejseplanen, kan du nemt finde den nemmeste rute til centeret.

Tabte sager

Vi har desværre ikke et centralt kontor til disse. Prøv i stedet at henvende dig til den butik, som ligger tættest på dér, hvor du mener at have tabt din ting/pung/telefon eller spørg i Føtex.

Åbningstider

Butikkerne i centeret benytter forskellige åbningstider. Vi opfordrer derfor til at undersøge den enkelte butiks åbningstider.
Se butikkerne her

Hjertestarter

Det er muligt at få adgang til en hjertestarter i Føtex i åbningstiden.

Toiletter

Du finder Skejby Centrets toiletter ved Føtex.